Certificari

Certificat ISO Eurokyt Certificat ISO

IDENTIFICAREA

Produsele noastre sunt marcate cu eticheta de identificare care reprezintă conformitatea cu directivele europene CE precum şi emblema societăţii şi fabrica unde au fost produse. Directivele europene obligă la marcarea produselor care în mod necesar trebuie să fie conforme cu precizările pentru acestea: astfel se va observa originalitatea produsului Eurokyt care nu doar vă protejează de produsele contrafăcute dar vă acordă şi garanţia de care altfel nu aţi beneficia.

PRODUSE CERTIFICATE

Produsele Eurokyt sunt certificate în baza celor mai stricte normative de pe piaţă; materialele sunt supuse unor minuţioase controale de producţie şi de laborator, prelucrarea acestora realizându-se prin respectarea specificaţiilor pentru obţinerea unei mărci CE. Accesoriile cele mai des folosite au fost testate în baza normativelor UNI ENI4648:2008 (certificat nr. 252212 al Institutului Giordano S.p.A.).

PRODUSE GARANTATE

În momentul în care cumperi un oblon marca Eurokyt nu cumperi doar un produs de calitate ci şi o serie de servicii şi garanţii. Vopseaua produselor noastre este garantată 10 ani după cum este prevăzut în specificaţiile produsului QUALITAL E QUALICOAT. Pentru culorile principale, la cerere, se poate obţine o poliţă de asigurare GENERALI, complet gratuită care acoperă valoarea totală a mărfi furnizate în cazul în care s-ar descoperi defecte de vopsire (a se vedea detaliile prezente în poliţă). Accesoriile pentru mişcarea lamelelor orientabile sunt acoperite de un certificat de garanţie de 12 ani.